Начало » Заседание на учебно-методическия съвет на ЦПО „Хармония1″ на 14.02

Заседание на учебно-методическия съвет на ЦПО „Хармония1″ на 14.02

Action Synergy SEV-IVEPE

На работна среща в края на януари представители на БТПП и на ЦПО към „Хармония 1“ обсъдиха и организираха графика за предстоящото обучение по проект DiVET по програма   Еразъм + с основна цел – създаване на учебен профил на нова професия в системата на професионалното образование „експерт по онлайн експортни дейности“ . Проектът се изпълнява в сътрудничество между 6 организации от 3 страни: България, Гърция и Турция.

На 14.02.2020 г. се проведе заседание на учебно-методическия съвет на Център за професионално обучение към „Хармония1“, на което беше обсъдена учебната програма на предстоящото Електронното обучение по проект DiVET по програма   Еразъм + с основна цел – създаване на учебен профил на нова професия в системата на професионалното образование „експерт по онлайн експортни дейности“ .

На заседанието бяха разгледани CV на номинираните  преподаватели с цел постигане на ефективни резултати при съчетаването на традиционни и иновативни методи на преподаване.

Един мъдрец на времето е казал:

“За протичане на адекватен диалог, между преподавател и обучаем са необходими три условия: подател, получател и среда. Преподавателят е подателят на сигнала, а обучаемия – негов получател. Единственото, от което се нуждаят, за да има качествен контакт между тях, е добра среда за изпълнение – било то вербална или виртуална.“

Scroll to Top